logo

Onze doelgroep.

Op onze website kunt u direct meer te weten komen over onze behandelprogramma's. Lees hieronder meer over onze doelgroep, in het menu rechts vindt u meer over onze programma's en praktische zaken zoals de kosten.

  1. Voor wie?
  2. Welke klachten?
  3. Onderzoek en mogelijkheden

Voor wie?

Revacare biedt zorg aan bij iedereen die last heeft van chronische klachten van het bewegingsapparaat. Dit soort klachten, die vaak al zeer geruime tijd aanwezig zijn en ondanks eerdere medische en paramedische behandelingen niet zijn verbeterd, hebben voor u vaak grote negatieve gevolgen voor het dagelijks en professioneel functioneren. Dankzij een intensieve multidisclipinaire behandeling in onze behandelcentra worden alle factoren die bijdragen aan uw klachten professioneel aangepakt.

Welke klachten?

  • Klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug-, nek-, schouder-, heup en knieklachten.
  • Chronische klachten bij reuma, de ziekte van Bechterew, chronische artritis, osteoporose, whiplashsyndroom, rsi/cane, fibromyalgie.
  • Neurologische problemen, zoals problemen na een hersenbloeding of infarct. Klachten bij parkinson, ruggenmergaandoeningen of aandoening van de lange zenuwbanen.

Onderzoek en mogelijkheden

In de vestigingen van Revacare is er de mogelijkheid voor diagnostiek met echo-onderzoek, EMG-onderzoek en onderzoek en behandeling met de SpineLiner (klik hier voor meer informatie over de SpineLiner) . Verder heeft Revacare afspraken met omliggende ziekenhuizen voor aanvullende labdiagnostiek en radiodiagnostiek zoals röntgenfoto's, CT-scans en MRI-scans. Ook hiervoor zijn er afspraken gemaakt, zodat lange wachttijden u hiervoor worden bespaard.

Verder is er in de vestigingen van Revacare de mogelijkheid voor invasieve pijnbehandeling onder echogeleide. Ook kunnen er hulpmiddelen aangementen worden zoals braces en schoenaanpassingen en wordt u tijdens de behandeling waar mogelijk ook getraind met deze hulpmiddelen. Eenmaal per week is er een vast spreekuur van de revalidatietechnicus.

Ook is het mogelijk om een evaluatie uit te voeren van noodzakelijke aanpassingen en voorzieningen in de woonomgeving en wordt u begeleid in de aanvraag van deze aanpassingen en voorzieningen.

Onze partners:

© 2017 Revacare Revalidatiecentrum.