logo

Medisch specialistische kwaliteitszorg, voor iedereen snel en eenvoudig bereikbaar

Deskundige en intensieve begeleiding door een revalidatiearts, geen wachttijden, mogelijkheden om snel radiodiagnostisch onderzoek aan te vragen zoals rontgenfoto's, CT-scan, MRI-scan en botscans; slechts enkele voordelen die Revacare u biedt. Door onze nauwe samenwerking vanuit onze locaties met omliggende ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzekeringsartsen en bedrijfsartsen bieden wij u toegankelijke en effectieve medisch-specialistische zorg.

Actueel

digitaal verwijzen
Digitaal verwijzen

Revacare biedt haar verwijzers de mogelijkheid om patiënten direct digitaal via onze website te verwijzen naar onze polikliniek.

Ga voor meer informatie naar de verwijspagina op onze website, die u hier kunt vinden.
privacy
Hoe gaan wij om met uw gegevens?

De omgang in de zorg met persoonlijke gegevens is onlangs (negatief) in het nieuws gekomen. Revacare onderstreept het belang van heldere afspraken en de juiste beveiliging van deze gevoelige gegevens. Hoe gaan wij om met uw gegevens?

Klik hier voor ons privacy-beleid
eigen risico
Uw eigen risico betalen van 2021 terwijl u in 2022 in het ziekenhuis bent geweest? Kan dat?

Bekijk hier de uitleg van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) over de wijze waarop bepaald wordt welke invloed een ziekenhuisfactuur op uw eigen risico heeft.

Klik hier voor de uitleg (pdf)
Video: Ziekenhuisfacturen

De NZa heeft de route van ziekenhuisbezoek tot rekening in beeld gebracht. In een animatiefilm en op een informatiekaart legt de NZa uit hoe declaraties in ziekenhuizen werken: wat registreren artsen ? En hoe wordt dat uiteindelijk een rekening?

Betalen van ziekenhuiszorg from Nederlandse Zorgautoriteit on Vimeo.

Onze partners:

© 2017 Revacare Revalidatiecentrum.